Web Toolbar by Wibiya

Race 1 : The (1st) One With The Victory

Dixit 'Junior' :-) Mirco
"Onze pa is vol met stress toegekomen. In het begin van de dag hadden we helemaal geen afstelling, we wisten ook niet of we aan de geluidslimiet voldeden, daar komt nog bij dat we met nieuwe Bt16 Pro's zonder bandenwarmers, wat we absoluut niet gewoon zijn, moesten beginnen. Nieuwe remblokken die moesten ingereden worden. Ik heb mijne pa da maar laten doen tijdens eerste sessie. Hij was niet tevreden over de banden, die raakten gewoon niet opgewarmd, duurde ook 3 ronden vooraleer hij iets van rem had. 1ste qualificatie kwam hij op een 2.02 2de qualificatie was het aan mij en ik kwam op een 1.58 Na de 2de Q. direct Bridgestone Bt03's gestoken. 3de qualificatie heeft mijne pa de Bt03's ingereden en dan kwam hij op een 1.49. Het vertrouwen/gevoel zat nu goed in de banden. 2de Megabike en 4de Algemeen !
Dan hebben we besloten dat ik de start ging nemen, om wat bij te leren van de snellere rijders, want dit was tenslotte toch mijn 1ste race. Een plaats of 2 verloren. 5de algemeen binnengekomen, en dan heeft mijne pa overgepakt. En dan.... tegen dat hij terug binnen kwam waren we 1ste algemeen en 1ste Megabike.

We hebben deze stand zo kunnen houden met 22sec voorsprong na de pitstop. Ik zelf heb uiteindelijk 1.48.1 gereden, besttijd Pa 1.46.7..
20110327-pits-0186
De laatste 15min was het wel spannend met de mannen van Tech-Trade Racing. Uiteindelijk was het 7min voor het einde van de race rode vlag, dus afgevlagd, maar ik was toch blij hiermee. En nog een dikke proficiat en merci aan de crew/vrijwilligers en de sponsor want het was voor ons ook de 1ste keer... (!)"
Uitgebreide fotoreportage